Tko smo mi? Mi smo tim profesionalaca koji na impresivan način zna kako prenijeti poruku slušateljima. Mi znamo kako povezati publiku s radijom, znamo kako stvoriti odnos koji, kad se jednom stvori, ostaje zauvijek. Zašto radio? Mi znamo tajnu, a na vama je, ako još niste, da otkrijte što slušateljima znače FM frekvencije uz Narodni radio, Totalni FM, Antena Zagreb i Medija Servis.Sve što radimo, radimo zbog njih. I Vi nas trebate kako bismo zajedničkim snagama osvojili njihovu slušanost. Pratimo svoje slušatelje tako da pratimo tko su, koliko ih ima, što rade, kada se bude, što vole i što ne vole - sve su to informacije koje redovito pratimo u svakodnevnom planiranju naših programa. Zato smo tu da Vama pomognemo da im se približite, s Vašom jedinstvenom porukom.Mi pružamo mnogostruke vrste oglašavanja: radio, podcast i web portali.

Naš cilj je prenijeti vašu poruku slušateljima tako da poruku prilagodimo ciljanim skupinama. Našim dugogodišnjim iskustvom i marljivim radom biramo vama najbolje termine po kojima obuhvaćamo ciljnu skupinu koja je vama potrebna putem tri bitna elementa koja obuhvaćaju radijsku kampanju: glas, glazba te radijski efekti. Imajte na umu i mogućnosti podcast-a. I on može biti sponzoriran.

Cilj nam je zadovoljiti vaše potrebe s potrebama krajnjih korisnika.Naša je moć brandiranje zvukom. Pomoću profesionalnih glasova, efekata i glazbe učinit ćemo da se vaš brand pamti i poslije kampanje. 
Ukoliko se odlučite za nas nudimo širok izbor mogućnosti:

a. Produkcija i emitiranje spotova (primjeri koje možete poslušati)
b. Sponzorstva (popis sponzora/ poput mozaika)
c. Promocije (pdf popis promocija)
d.Oglašavanje na web stranicama i društvenim mrežamaMoć radija je velika. Ono što vam nudimo je više od oglasa. Nudimo vam pristup našem najvećem blagu – našim slušateljima. 

SVE BITNO!

Mega produkcija d.o.o.

Av. Većeslava Holjevca 29, Zagreb
OIB: 03769412397
Tel: +385 1 6690 610
Fax: 01 6681 265
marketing@megaprodukcija.hr

Direktorica: Sanja Vernić

Direktorica prodaje:
Irena Petek irena.petek@megaprodukcija.hr


Voditelj direktne prodaje i prokurist
Goran Ugarčina goran.ugarcina@radijskifestival.hr


Voditelji ključnih kupaca: 
Ana Klasić ana.klasic@megaprodukcija.hr
Andrea Jurić andrea.juric@megaprodukcija.hr 
Zrinka Borak Krmar zrinka.borak@megaprodukcija.hr
Nikolina Božić nikolina.bozic@megaprodukcija.hr 

Voditeljica kreative i sponzorstva: 
Dijana Markač dijana.markac@megaprodukcija.hrCJENIK eter download web download
OPĆI UVJETI POSLOVANJA download
CJENIK PREDSJEDNIČKI IZBORI 2014 download