Ministar je priznao da je zabrinut jer većina Hrvatske doživljava Slavonce kao debele ljude koji ne jedu ništa osim kulena. 
'Počeo sam igrati Squash prije 10 godina kada je to bio potpuno nov i neotkriven sport. Mene je privlačilo baviti se nečim čime se nitko ne bavi. Tako sam bez puno muke mogao biti najbolji!', našalio se ministar  koji i dalje dva puta tjedno stres liječi squashom. No otkrio je kako to nisu njegovi jedini motivi. 'Se pale curice na squashere?', pitala je Barbara. Roko je priznao da ne zna, ali se ministar zato pohvalio: 'Pale pale. Znam ja!'.


Ministar je priznao da je zabrinut jer većina Hrvatske doživljava Slavonce kao debele ljude koji ne jedu ništa osim kulena. U borbi protiv predrasuda pristao je kušati malo drugačiji 'slavonski doručak'. Na meniju su se našle vegetarijanske kobasice. Ministrov zadatak bio je, zavezanih očiju, odgonetnuti što to točno jede, no iskusno nepce našlo se pred misterijem: 'Nisam nimalo impresioniran!', priznao je i neobičan okus isprao šljivovicom. Za kraj je slušatelje Antene Zagreb pozvao da dođu bodriti mladog prvaka Roka na prvenstvo Hrvatske u Squashu, ove nedjelje u Squash Toweru na zagrebačkoj Zavrtnici.