Postani heroj!

Written by on 03/07/2019

I ti možeš od sada obuti cipele heroja zahvaljujući Allianzu i Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja. U sklopu Allianz Explorer Campa na Velikoj Paklenici možeš provjeriti kako svoj posao obavljaju članovi HGSS-a i učiti od njih te sudjelovati u vježbama spašavanja i steći nezaboravno iskustvo.

Priliku da postaneš heroj imat ćeš i na Anteni. Od 01.07. skupa s Allianzom i HGSSom biramo jednog sudionika kampa. Ako misliš da ti imaš upravo ono što treba da postaneš heroj, onda nam pošalji svoju priču na vikendheroj@antenazagreb.hr i reci nam zašto baš ti zaslužuješ svoje mjesto u ekipi… i ne idi planinariti u natikačama jer ćeš se inače s pripadnicima HGSS-a družiti prije nego što za to dođe vrijeme.

Tamara i Saša neće biti izgubljeni!

HGSS je neprofitna udruga koja okuplja gorske spašavatelje organizirane u 25 stanica HGSS-a koje pokrivaju cijelo područje Republike Hrvatske. Osnovana je 1950. godine kao interna služba Hrvatskog planinarskog saveza i danas je prerasla u službu javnog karaktera koja se brine o sigurnosti građana 24 sata na dan, 365 dana u godini. U svom djelovanju surađuje s tijelima državne uprave i tijelima jedinica lokalne samouprave te nadležnim tijelima za zaštitu prirode u području zaštite i očuvanja planinske prirode te zaštite okoliša.


Current track

Title

Artist