Party je tamo gdje su Veno i Marta

Scheduled on

Ponedjeljak 1:00 pm 5:00 pm
Utorak 1:00 pm 5:00 pm
Srijeda 1:00 pm 5:00 pm
Četvrtak 1:00 pm 5:00 pm
Petak 1:00 pm 5:00 pm

pon-petSvakog radnog dana od 13 do 17 s tobom na Anteni su Veno i Marta. Kad završiš s ručkom i trebaš motivaciju da izdržiš dan do kraja oni su tu da ti pomognu.

 

Veno zna sve o novim igricama, gadgetima i filmovima i serijama koje trebaš pogledat, a Marta zna tko je i kada izbacio novu stvar i isplati li se trošiti vrijeme na gledanje spota.

Ako ne znaš koji je Instagram filter hit ovog tjedna i koji je video broj 1 na trendingu na Youtubeu Marta i Veno će te updejtati. Isto tako, pokazat će ti kako izgledaju novi Tik Tok dance challengei. Veno je pravi purger, odrastao na Knežiji, ali jako dobro zna što je fjaka. Pogotovo ona nakon pauze za ručak. Venin zaštitni znak je kapa, a Martin modne kombinacije koje samo i isključivo njoj imaju smisla. Marta će rađe sve rješavati face to face, a Veno je lik koji cijeni svaki online sastanak jer ne mora nosit hlače. Veno voli pjevati i želi tu vještinu još više izoštriti, a Martini plesni pokreti su nešto što definitvno moraš vidjeti.

Ako ti nije dovoljno da ih samo slušaš, zaprati ih na Instagramu. Da, oni imaju zajednički Instagram profil. I svakog followera cijene kao da im je prvi.

Kad sjedneš u auto i kreneš se probijati kroz zagrebačku prometnu špicu, Veno i Marta su tu da ti pomognu. Javljaju ti gdje su problemi i puštaju mjuzu koja će ti pomoći da tvoj svaki put od posla do doma bude party.

Na dane kad bi se najrađe isključio od svega, uključi njih i potvrdi si što znači ona popularna: njima je party u glavi.


Read more

Party je tamo gdje su Veno i Marta crew


Current track

Title

Artist