JUTARNJI SHOW (SAŠA LOZAR & MARINA REMENARIĆ)

Scheduled on

Ponedjeljak 6:00 am 9:00 am
Utorak 6:00 am 9:00 am
Srijeda 6:00 am 9:00 am
Četvrtak 6:00 am 9:00 am
Petak 6:00 am 9:00 am

Svaki radni dan!

Ujutro ti treba nešto jače od kave? Zaboravi na snooze opciju jer ekipa Jutarnjeg showa razbuđuje bolje od hladnog tuša. Svaki radni dan od 6 ujutro s tobom su Lozar i Marina, i iskreno nismo sigurni na čemu su njih dvoje, ali njihova pozitivna energija je zarazna!

Znaš onog jednog kolegu u uredu koji je uvijek najglasniji i stalno valja neke fore? E to je Saša, naš dobri duh redakcije! A od sada i tvoj kolega, najbolji frend, čuvar tajni i po potrebi antistres loptica. Bez srama će uvijek reći što mu je na umu, iako bi mu nekad bilo bolje da šuti, ali nemoj mu zamjerit jer njegov je jezik ponekad brži od pameti.

No Lozar nije jedina plavuša u Jutarnjem showu, iako mu volimo tepati da je najljepša. S njim je i Marina, njegova desna ruka, koja će ga po potrebi i klepit po glavi ako se previše razuzda. Marina prati sve, u snu može nabrojati sve ministre, a uz to zna sve Instagram i Tik Tok trendove i uvijek će za tebe imat temu o kojoj ćeš pričati s ekipom na kavi.

Njih dvoje znaju sva najbolja mjesta u gradu (pogotovo ako tamo ima hrane), a uvijek će ti znati reći kojom rutom ne ići na posao jer znaju točno gdje je nastao krkljanac. Imaju otvoreno uho (i telefon) za sve tvoje priče i probleme i uvijek dijele neke cool nagrade. Onda kada ne pričaju, puštaju ti super mjuzu, a kao pravi Instagram stalkeri znaju tko se s kim bari, s kim će Calvin Harris napraviti novu stvar i što je Rihanna sinoć nosila na crvenom tepihu.


Read more

JUTARNJI SHOW (SAŠA LOZAR & MARINA REMENARIĆ) crew


Current track

Title

Artist