Jutarnji show

Scheduled on

Ponedjeljak 6:00 am 9:00 am
Utorak 6:00 am 9:00 am
Srijeda 6:00 am 9:00 am
Četvrtak 6:00 am 9:00 am
Petak 6:00 am 9:00 am

pon-pet

Tagged as:
Dečko u najboljim zrelim godinama, dva milenijalsa i trudnica – to je novi Jutarnji show na Anteni. Svako jutro te bude Tamara, Marta, Saša i Bojan.

Dečko u najboljim zrelim godinama, dvoje milenijalsa i majka– to je novi Jutarnji show na Anteni. Svako jutro te bude Tamara, Marta, Saša i Bojan.

Isto kao i ti, prva stvar koju ujutro radimo je kava, “prokomentiramo” što ima novo i proskrolamo Instagram i Facebook. Cure od toga naprave trač partiju, a Saša i Bojan se prave da ih “ne zanima”. Mi smo ekipa koja će ti prva lajkat novu fotku ujutro, javiti gdje je gužva u gradu i poslušati kako ti je počeo još jedan dan. Sve što se događa u Zagrebu mi znamo prvi i javimo ti za cool mjesta koja se isplati posjetiti. Sve to, a ustajemo dok je vani još mrak.

Sviramo sve stvari koje voliš. Bez obzira kome si najsličniji, stihove Rihanne i Miley Cyrus možeš pjevati na glas s Martom, Coldplay će svirati za vas koji ih volite kao i Bojan. Ultra u Sašinoj glavi traje cijelu godinu pa ćeš naravno čuti i Davida Guettu, a zbog Tamare sviramo i Amy Winehouse.

Ne možeš biti više čangrizav od Bunete, ne možeš znati manje o sportu od Bojana, ne možeš prije posla pojesti više od Marte i biti bolje raspoložen od Tamare…
S tobom ujutro čim upališ auto, radnim danom od 6.


Read more

Jutarnji show crew

Uvijek sam za sebe govorila da sam jutarnji tip, a moji šefovi su to predoslovno shvatili pa sad svako jutro ustajem u 4:30 da bih vam od ranog jutra radila društvo. Obično na Anteni do 9 sati zadovoljim svoje potrebe za druženjem i pričanjem pa onda tamo negdje do popodneva vrijeme provodim šuteći. Idem po špeceraj, čistim kuću i šećem psa po šumi. Nikad ne spavam preko dana i sve više mi se čini da je to pogubna navika. Bore i ispijen izgled zbog manjka sna nisu mit.

"Dobro jutro Zagrebe ..." tako započinje moj dan. Iako sam prohodao s 9 mjeseci nisam završio na atletskoj stazi već na radiju. Možda zato jer nikada nitko nije morao iz mene izvlačiti riječ. I tako, već se duže vrijeme trudim biti vam suputnik u autu dok vozite na posao, sugovornik dok ispijate jutarnju kavu, pa čak i rame za plakanje ako ustreba. Jednom riječju frend. Jednom sam na vjenčanju istrgnuo pjevaču mikrofon iz ruke i ostalo je povijest... Mama mi je uvijek govorila da će me "koštat jezik", ali evo mama ja od toga sada živim.


Current track

Title

Artist