David Guetta livestreama koncert za pomoć oboljelima od korone

Written by on 16/04/2020

David Guetta će streamati dvosatni koncert sa skrivenog mjesta u Miamiju kako bi prikupio novac za četiri organizacije koje se bore protiv pandemije koronavirusa.

EDM DJ je u ožujku trebao biti glavni nastup na Ultra festivalu u Miamiju, prije nego što je plesni festival postao prvi veliki američki festival otkazan zbog COVID-19. Uživo će nastupiti ovu subotu navečer. Koncert će se emitirati putem Guettinog Facebooka i drugih društvenih kanala, kao i na Facebook stranici Miami Downtown Development Centra.

Show obećava “vrhunsku produkciju u kojoj možete uživati ​​iz dnevnih soba širom planete, prepunu zadivljujućih vizuala i izvrsne glazbe”.

Event će prikupljati sredstva za Svjetsku zdravstvenu organizaciju, Feeding South Florida (koja će dobiti 150.000 dolara), Feeding America i francuski fond Hôpitaux de Paris.

Guetta je koncert najavio na Twitteru:„Izuzetno sam uzbuđen što mogu podijeliti na čemu radim već neko vrijeme… Šaljem ljubav svima koji pate zbog globalne zdravstvene pandemije i nadam se da će ovaj event okupiti ljude i pomoći u prikupljanju novca za one kojima treba.”


Current track

Title

Artist