Ed Sheeran je donirao više od milijun funti lokalnim dobrotvornim udrugama

Written by on 21/04/2020

U neizvjesnim vremenima, mnogi ljudi stežu remenje, ali to se ne može reći za Eda Sheerana. Velikodušni glazbenik ovog tjedna je donirao više od milijun funti različitim lokalnim dobrotvornim udrugama u svom rodnom Suffolku, gdje i danas živi.

Ogromne svote otišle su u niz dobrih svrha, uključujući dječje bolničke odjele u Ipswichu. Izvor blizak pjevaču rekao je: “Strašno je vrijeme i Ed želi učiniti što može kako bi pomogao. Podijelio je veliki iznos između lokalnih dobrotvornih organizacija kako bi pokušao ublažiti pritisak na svoju lokalnu zajednicu. Ed je vrlo uključen u to područje i zna da će njegove donacije donijeti veliku promjenu.”

Ed u vrijeme izolacije radi na novoj glazbi i piše barem jednu pjesmu svaki dan. Govoreći prošli tjedan o razgovoru koji je vodio s Edom, njegov prijatelj Niall Horan rekao je za Apple Music: “Rekao mi je: “Da, nekako sam sebi dao izazov. Pokušat ću napisati pjesmu svaki dan prije ručka. Ako iz ovog karantenskog razdoblja mogu izaći s jednom velikom pjesmom, onda sam pobjedio.”


Current track

Title

Artist