Goran Višnjić na Anteni otkrio koja mu je uloga bila najzahtjevnija u karijeri

Written by on 28/06/2019

Poljubac s Madonnom, operiranje u Hitnoj službi i finale odabira novog James Bonda… sve to i puno više nalazi se u životopisu Gorana Višnjića koji je povodom pretpremijere filma General, u kojem igra naslovnu ulogu, gostovao u Jutarnjem Showu Antene Zagreb.

“Najzahtjevnija uloga do sada” – tako je Višnjić opisao proces snimanja Generala koji je trajao skoro pola godine. Kada smo ga pitali kako mu je bilo glumiti generala Gotovinu, oko koga se radnja filma vrti, i koliko je sam general zadovoljan filmom, diplomatski nam je odgovorio
“Upoznali smo se i imali smo lijepe razgovore i pričali smo o nekim stvarima, ali Ante je jako privatna osoba i mislim da bi cijenio da ne pričam previše o tome” .

Pretpremijera filma će se održati 13.07. u Puli, a premijera je najavljena za jesen u Zagrebu.

Skače li u more ili vodu, tko mu je najdraži glumac i koji bi superjunak bio Višnjić je otkrio našem najmlađem novinaru Viti i njegovom leksikonu:

Luka Bulić nije mogao odoljeti pa je iskoristio Višnjićev dolazak i odmah ga angažirao u novom videu Bullhita. Kako se snašao i zašto je Bulić to požalio, pogledajte u videu:


Continue reading

Current track

Title

Artist