KOLIKO VOLIMO SVOJE KUPAONICE

Written by on 24/04/2018

Prva jutarnja stanica je svima – kupaonica, prostorija gdje provedemo minimalno pola sata svaki dan Mnogi od nas to možda neće priznati na glas, ali mogli bi se složiti da nam je to svima najomiljenija prostorija u stanu. Valjda jedina gdje možemo naći svoj „unutarnji mir“…

U susjednoj Srbiji provedena je zanimljiva anketa, u kojoj su se muškarci i žene posebno izjašnjavali kako bi najradije uredili svoju kupaonicu. Za početak, žene u njoj provode skoro tri i pol godina svog života, dok se muškarci tamo zadržavaju tek 0,75 godina… Od toga su žene većinu vremena pod tušem, suše kosu, nanose kreme i šminkaju se. Muškarci većinu vremena provode brijući se i perući zube, dok preostalog vremena provode igrajući se sa mobitelom.

Kada je u pitanju uređivanje, žene žele više skladišnog prostora, te više prirodnog svjetla. Muškarci pak vole tamnije boje pločica. Generalno, 81% ispitanih žele renovirati svoju postojeću kupaonicu. Za kraj, 35% ljudi priznaje kako pobjegnu u kupaonicu kada žele na miru razmišljati, a većina ih smatra da jedino tamo mogu ostati sami sa svojim mislima!


Current track

Title

Artist