Lady Gaga misli da je „ARTPOP” bio ispred svog vremena

Written by on 17/03/2020

Lady Gaga je obavila ekstenzivan intervju s „Paper” magazinom ispred izlaska novog albuma, a osim „Chromatice”, dotakla se i starijih albuma.

Točnije, rekla je da su „ARTPOP” i „Joanne” albumi koje je introspektivno napravila za sebe. Oba albuma su dobila lošije recenzije od prijašnje glazbe i polarizirali su mišljenja fanova. Prošle godine se na Twitteru našalila s lošom percepcijom „ARTPOPA” s tweetom: „Ne sjećam se ARTPOPA”.

Danas u intervjuu kaže da se ne može ni našaliti, jer je reakcija na tweet bila tisuće žestokih mišljenja o kvaliteti albuma. Ali Gaga za „ARTPOP” i „Joanne” kaže da su ispali točno kako je htjela: „Pogledam unazad na ARTPOP i gledam glazbu danas i vidim puno stvari koje su jako… Futurističke. Ili su ispred svog vremena.”

Ostatak intervjua je pun stvari koje nećete vidjeti od ikog u pop glazbi osim Gage. Slike za intervju su bizarni 3D modeli robotske Gage. „Chromatica” znači svijet koji slavi sve što postoji, gdje je sve jednako važno. Ideje za pjesme na albumu su joj došle tako da je otvorila portal i slušala Boga.

Cijeli intervju je na: https://www.papermag.com/lady-gaga-chromatica-2645479910.html


Current track

Title

Artist