Likovi iz “Game of Thrones” će umirati jedan po jedan

Written by on 15/03/2018

Milijuni fanova širom svijeta s velikim nestrpljenjem čekuju zadnju sezonu popularne serije “Game of Thrones”. Svakodnevno kruže glasine o radnji završetka krvave borbe za prijestolje, a potpredsjednica HBO-o mreže potvrdio je kako likovi do kraja serije umiru jedan po jedan.

Proteklih mjeseci gumačka ekipa aktivno snima nove epizode osme sezone “Game of Thrones”, ali nisu mnogo otkrivali šta se dešavati, osim da će radnja biti veoma napeta, što svi već očekuju. Ipak, potpredsjednica HBO mreže Francesca Orsi potvrdila je na nedavnoj konferenciji u Jerusalemu sumnje brojnih fanova.

“Likovi koji su ostali živi umirat će jedan po jedan u predstojećoj sezoni serije”, prokomentarisala je Orsi. Smrti glavnih likova potresle su i glavne protagoniste koji su zadnje dijelove scenarija serije čitali u suzama.

“Niko od glumaca nije ranije pročitao scenarij, a jedan po jedan počeli su padati na zadnjim stranicama. Svi su zaplakali na dijelovima u kojima njihovi likovi umiru. Ipak, na kraju čitanja, neprestano su aplaudirali 15 minuta”, kazala je Orsi.

Podsjećamo, snimanje osme sezone “Game of Thrones” počelo je u oktobru prošle godine. Reditelji David Benioff i Dan Weiss ranije su govorili kako planiraju provesti godinu i po dana snimajući finalnu sezonu serije. Prve epizode počet će se prikazivati 2019. godine.


Current track

Title

Artist