Minelli ekskluzivno na Anteni: Poslušaj kako zvuči “Rampampam” uživo!

Written by on 16/11/2022

Svjetska zvijezda Minelli posjetila je Hrvatsku isključivo zbog gostovanja na Anteni Zagreb. U Jutarnjem Showu izvela je svoju novu pjesmu ‘Could be something’, a zajedno sa Sašom Lozarom otpjevala je i urnebesnu verziju hita Sama Smitha i Kim Petras ‘Unholy’.

@antenazagreb Preveli smo Sama Smitha 😂 Šta kažete, top or flop? 😎🥲 A realno top 🔥 @minelli_music #unholy #croatia #romania #minelli #samsmith #sasalozar #cover #fyp #hrvatska #fypシ ♬ original sound – antenazagreb

Minelli je prvi put u Hrvatskoj, ali joj naša zemlja nije nepoznanica.Kad netko spomene Hrvatsku prvo pomislim na glazbene festivale, poput festivala ‘ULTRA Europe‘, rekla je rumunjska pjevačica, a potom otkrila i da bi se sljedeće godine mogla opet vratiti u našu zemlju: ‘Imam u planu neke festivale, ali još ne želim otkrivati o kojima je točno riječ, možda nešto bude i u Hrvatskoj‘.

Pjesmom ‘Rampampam’ proslavila se na globalnoj glazbenoj sceni, a hit se probio i na vrh svjetske Shazam ljestvice. U Anteninom studiju izvela je, u akustičnoj verziji, uz gitaru svoje velike hitove – ‘Rampampam’, ‘Deep Sea’ i  svoju najnoviju stvar ‘Could Be Something’ , a kako je to zvučalo i izgledalo, pogledaj i poslušaj niže.

 

Pjevačica na koju su, kako je navela, glazbeno utjecali velikani poput Franka Sinatre i Elle Fitzgerald najavila je da u veljači izlazi njezin novi album.


Current track

Title

Artist