Nenad Bjelica za Antenu Zagreb otkrio ima li šanse da se vrati u Dinamo

Written by on 07/07/2020

Više od 5 590 000 kuna. Toliko je do sada skupljeno novca u akciji “Vratimo Palčiće u Petrovu”. Za jedan dio te cifre zaslužan je i bivši trener Dinama, Nenad Bjelica koji je do sada po našem izračunu prikupio više od 50 000 kuna.

Bio je Nenad Bjelica gost Jutarnjeg showa Antene Zagreb pa je i sam potvrdio tu cifru te otkrio da ne planira stati na njoj.

Nas je zanimalo što gospodin Bjelica radi kad se ne bavi humanitarnim radom. “Odmaram se, čekam novi izazov. Razmatram neke ponude koje imam, vidjet ćemo što će se događati sljedećih tjedana do početka nove sezone.”

Otkrio je gospodin Bjelica i odkud većina ponuda stiže. “Uglavnom iz inozemstva. Ima tu i nekih razgovora s klubovima iz lige petice, ima iz nekih manjih liga, ali vrlo atraktivnih klubova, tako da ćemo vidjeti sad u sljedećem periodu što će biti.”

Otkrio nam je i postoji li šansa da ponovno sjedne na klupu Dinama. “Zašto ne? Naravno da to treba biti u nekim drugim relacijama, u nekim drugim odnosima i s nekim od ovih ljudi koji su sad u Dinamu ne bih se upuštao u neku suradnju.”

Audio gostovanja poslušajte ovdje:

Jutarnji Show Antene Zagreb – Nenad Bjelica

Current track

Title

Artist