Nikola Marjanović vas vodi u “Naš mali raj”

Written by on 25/05/2018

Ovoga tjedna Jutarnji Show ima dobar prosjek kada su u pitanju premijere novih singlova. Činjenice su jasne; ponedjeljak Massimo, srijeda TONKA, a sada i Nikola Marjanović!

Dečko je to kojeg urbana glazba očito uvijek sama pronađe! Njegov prepoznatljiv glas se neopisivo razlikuje od ostalih, a do sada smo ga uživali slušati u pjesmama; „Glorija“, „Nevidljivo“, kao i onoj suradnji sa Songkillersima – „Dio mene“.

Sada je odlučio predstaviti novu stvar imena “Naš mali raj”, koju opisuje kao pjesmu ljubavne tematike.Tekst i glazbu pisao je producent Srđan Sekulović – Skansi. “Nevjerojatno je koliko sam se našao u toj pjesmi.

“S obzirom da sam već jako dugo u sretnoj vezi, i nemam više onih turbulencija u smislu pitanja jeli ovo prava stvar. Ovo je pjesma koja je definitivno prava stvar.”, dodao je Nikola.

Suradnja sa producentom Skansijem odaje dojam provjerene kombinacije. “On paše meni i ja pašem njemu”, kaže Marjanović, te dodaje kako su njegovi mixsemi možda jedni od najurbanijih na današnjoj sceni.

Kada su suradnje sa ostalim glazbenicima u pitanju, Nikola otkriva da se uvijek dogode spontano, kada ga netko od kolega pozove na druženje u studio. Jednako je tako spontan i po pitanju LIVE nastupa kojih se u telefonskom razgovoru nije mogao sjetiti, već se kroz smijeh opravdao; “Stave me u kombi, izvade na binu, kažu “SAD” i ja pjevam…”

U podcast kategoriji poslušajte razgovor Tamare Loos i Nikole Marjanovića prije puštanja premijere nove stvari. Istu možete slušati u Najboljem glazbenom mixu!


Continue reading

Current track

Title

Artist