Novi Jutarnji show Antene Zagreb

Written by on 19/09/2018

 

Dečko u najboljim zrelim godinama, dva milenijalsa i trudnica – to je novi Jutarnji show na Anteni. Svako jutro te bude Tamara, Marta, Saša i Bojan.

Isto kao i ti, prva stvar koju ujutro radimo je kava, “prokomentiramo” što ima novo i proskrolamo Instagram i Facebook. Cure od toga naprave trač partiju, a Saša i Bojan se prave da ih “ne zanima”. Mi smo ekipa koja će ti prva lajkat novu fotku ujutro, javiti gdje je gužva u gradu i poslušati kako ti je počeo još jedan dan. Sve što se događa u Zagrebu mi znamo prvi i javimo ti za cool mjesta koja se isplati posjetiti. Sve to, a ustajemo dok je vani još mrak.

 

Jutarnji show podcast 19. rujna 2018

 

Sviramo sve stvari koje voliš. Bez obzira kome si najsličniji, stihove Rihanne i Miley Cyrus možeš pjevati na glas s Martom, Coldplay će svirati za vas koji ih volite kao i Bojan. Ultra u Sašinoj glavi traje cijelu godinu pa ćeš naravno čuti i Davida Guettu, a zbog Tamare sviramo i Amy Winehouse.

Ne možeš biti više čangrizav od Bunete, ne možeš znati manje o sportu od Bojana, ne možeš prije posla pojesti više od Marte i biti bolje raspoložen od Tamare…
S tobom ujutro čim upališ auto, radnim danom od 6.

 


Current track

Title

Artist