Od sada postoje Justin Bieber zaštitne maske

Written by on 27/04/2020

Bravado, dio Universal Music Group-a i jedan od najvećih trgovaca robe u glazbenoj industriji, prodaje maske za lice kao dio nove dobrotvorne inicijative za podršku glazbenicima i radnicima iz industrije usred tekuće pandemije COVID-19.

Nova inicijativa, nazvana „We’ve Got You Covered“, započela je kada je glazbena tvrtka počela davati besplatne maske svojim zaposlenicima i proširila se na prodaju maski široj javnosti. Bravado obrađuje robu s velikim brojem glazbenika koji uključuju Billie Eilish, Lady Gaga, The Rolling Stones, Arianu Grande i mnoge druge umjetnike. Maske sadrže logotipe nekolicine tih umjetnika, uključujući Arianu, Billie, Stonese, Imagine Dragons, Tupaca, Justina Biebera, Black Sabbath i Willie Nelsona.

Maske će koštati 15 dolara i mogu se prati i višekratno upotrijebiti, a sav neto prihod bit će doniran zakladama koje podržavaju glazbenike kroz pandemiju. Glazbena zajednica pogođena je snažnom pandemijom, glazba uživo zaustavljena je širom svijeta, a tisuće djelatnika industrije je ostalo bez posla.


Current track

Title

Artist