Pobjednici Eurosonga stižu u Hrvatsku: KALUSH Orchestra nastupaju na Sea Star festivalu!

Written by on 19/05/2022

Svjetska senzacija, pobjednici Eurosonga, ukrajinska rap grupa KALUSH Orchestra novi su headlineri Sea Star festivala!

Bend o kojem od Eurosonga, može se s pravom reći, priča cijeli svijet,  nakon pobjede u Torinu svoj prvi koncert imat će upravo u Hrvatskoj i to na Sea Staru, prvom velikom festivalu u našoj zemlji nakon dvije godine! Ova globalna ekskluziva zbog koje će sve oči svijeta biti uprte u Umag dobivena je zahvaljujući ogromnom ugledu Exita, čiji tim stoji iza organizacije događaja i koji s agencijom koja zastupa Kalush ima višegodišnju suradnju.

Osim KALUSHA u Umagu će nastupiti i Konstrakta, srpska glazbenica koja je proteklih mjeseci sa svojom pjesmom „In Corpore Sano“ postala najtraženije ime regije. Čak 12 bodova od žirija i 12 od publike u finalu Eurosonga potvrda je velike podrške i ljubavi koju dobiva od Hrvatske. Upravo na Sea Star festivalu u Umagu ova talentirana umjetnica održat će svoj prvi koncert kao Konstrakta!

Uz njih dvoje fantastičan lineup u Umagu u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja činit će jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, Senidah, Vojko V, z++, Dubioza Kolektiv i mnogi drugi. Zbog ogromnog interesa aktualna cijena ulaznica od 299 kn bit će na snazi do petka, 20. svibnja do kraja dana.

U prodaji su festivalske ulaznice po promo cijeni od 299 kn, koja će na snazi biti do petka, 20. svibnja do kraja dana nakon čega im cijena skače na 349 kn. Osim njih u ponudi su dnevne ulaznice po cijeni od 169 kn te VIP Gold po 750 kn.

Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na službenom webu Sea Star festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine


Current track

Title

Artist