Pogled u skriveni koncecrt Harryja Stylesa

Written by on 02/03/2020

Priliku da Harryja Stylesa vide u posebnom skrivenom koncertu u New Yorku dobio je malen broj fanova, koji do dana održavanja nisu znali gdje će se održati. Održao se na znatno manjoj lokaciji od uobičajenih Harryjevih koncerata. Harry redovno pjeva pred 10 do 20 tisuća fanova, dok je ovdje bilo prisutno „samo” 650.

Koncert je organizirao iHeartRadio i javnosti je pokazao samo kratke isječke sa koncerta i intervjue sa sretnim fanovima prije koncerta.

Prije samog koncerta, Harry je odgovarao na pitanja voditelja o glazbi „Fine Linea”. Osim što je izrazio koliko mu znači novi album, otkrio je i kada radi glazbu koja mu se ne sviđa: „Kad sam počeo raditi album imao sam neka svoja očekivanja i očekivanja drugih i na neki način sam probao to ostvariti. Ali svaki put kad probam namjerno raditi glazbu na taj način, završim sa svojim najgorim pjesmama.”

Zatim je krenuo koncert, na kojem su očekivano odsvirale stvari sa „Fine Linea”, ali i par starijih, sa njegovog prvog solo albuma i „What Makes You Beautiful” iz njegovih One Direction dana.


Current track

Title

Artist