Pridruži nam se s druge strane zvučnika: Osvoji upad na privatni koncert Matije Cveka na Anteni Zagreb!

Written by on 18/10/2023

Matija Cvek i ti u intimnoj atmosferi naše redakcije… Mislimo na privatni koncert, naravno 🙂

Imaš priliku biti jedan od odabranih 25 slušatelja koji će osvojiti upad na privatni koncert Matije Cveka i doživjeti ga na jedan skroz drugačiji način.

Mjesto radnje – dnevni boravak Antene Zagreb.

Vrijeme radnje – utorak, 7.11 od 20h.

Kako bi osigurao upad za sebe i svoju pratnju po izboru, snimi kratki video sebe kako na što neobičnijem mjestu pjevaš neku Cvekovu stvar te prijavu pošalji na naš WhatsApp (091 3007 897). Dućan, teretana, škola, faks, doktorska čekaona, ulica, ured… Izbor je skroz na tebi.

Ekipa Antene Zagreb od svih pristiglih prijava odabrat će 25 najboljih/najkreativnijih i nagraditi ih upadom na koncert kakav još nisi doživio.

Sretno i vidimo se u našem dnevnom boravku!

 

 

Zaštita osobnih podataka

Slanjem snimljenog video materijala na WhatsApp broj Antene Zagreb dajete nam svoju suglasnost ( privolu kao pravni temelj obrade  ) da Vaše osobne podatke ( video snimka ) možemo koristiti sa gore navedenom svrhom realizacije nagradnog natječaja i promocije istog u programu Antene Zagreb kao i objavom na društvenim mrežama i web stranici Antene Zagreb.

Ovom Privolom također potvrđujete da su i druge osobe ukoliko se pojavljuju na video snimci  upoznate s pravilima gore navedenog nagradnog natječaja  i dobrovoljno sudjeluju te su upoznate s obradom njihovih osobnih podataka od strane Voditelja obrade – Antene Zagreb.

Više detalja o tome kako prikupljamo, obrađujemo i čuvamo Vaše osobne podatke, te koja su Vaša prava Sukladno Uredbi o zaštiti osobnih podataka ( EU 2016/679 ) pronađite na https://www.antenazagreb.hr/gdpr/ i u Općem Pravilniku o igrama https://www.antenazagreb.hr/nagradne-igre/. Osobni podaci prikupljaju se i obrađuju i od strane pružatelja usluge WhatsApp aplikacije čija pravila privatnosti možete pronaći na https://www.whatsapp.com/legal/.

 

 


Current track

Title

Artist