Sea Star otvara ljetnu sezonu festivala: U Umagu nastupaju Meduza, Topic, Iggy Azalea, z++, Dubioza Kolektiv i mnogi drugi!

Written by on 02/04/2022

Nakon gotovo dvije godine pauze od većih festivalskih i koncertnih događanja, vrijeme je da se stvari vrate u normalu. Ovogoidšnju festivalsku i ljetnu sezonu na našoj obali po standardima “starog normalnog” otvorit će Sea Star festival!

Četvrto izdanje Sea Stara, dobitnika glazbene nagrade “Ambasador” za najbolji novi festival te nositelj nominacije za Best Medium-Sized Festival na Europskim festivalskim nagradama, održat će se u Umagu u Stella Marisu 27. i 28. svibnja 2022., uz već tradicionalan Welcome Party 26. i Closing Party 29. svibnja.

Na bogatom lineupu Sea Stara između ostalog se nalaze i Iggy Azalea, Meduza, Topic, z++, Dubioza Kolektiv, Konstrakta, Vojko V, ali i mnoga druga imena svjetske i regionalne scene raznih glazbenih žanrova.

U prodaji se nalazi limitirani kontingent festivalskih ulaznica po promo cijeni od 279 kn, uz 20% popusta, kao i VIP Gold ulaznice te smještaj. U tijeku je i akcija u kojoj se za četiri kupljene ulaznice peta dobiva besplatno.

Sve informacije o izvođačima, cijenama ulaznica i smještaja pronađi na službenom webu Sea Star festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.

 

 


Current track

Title

Artist