Spektakl na Zrću: Kygo po prvi put nastupa u Hrvatskoj!

Written by on 24/08/2022

Razmišljaš o tome kako sa stilom zatvoriti ljetnu party sezonu? Think no more!

U Hrvatskoj po prvi puta nastupa Kygo – jedan od najpopularnijih svjetskih DJ-a današnjice koji stiže na Zrće! Naravno, Antena Zagreb ima ulaznice za tebe i tvoju ekipu, a kako do njih, provjeri niže u ovom teksu 🙂 

Na Zrću, našoj najpoznatijoj party destinaciji, od 27. do 31. kolovoza održat će se Palm Tree Music Festival koji osim Kyga, najvećeg svjetskog tropical house hitmakera, dovodi  i brojna druga vrhunska imena iz svijeta elektroničke glazbe. Na lineupu se tako nalaze i  Felix Jaehn, Jonas Blue, Claptone, Oliver Heldens, Nora En Pure, Sam Feldt, Klingande, Don Diablo i mnogi drugi!

Za sve obožavatelje dobrog provoda i vrhunske elektroničke glazbe različitih žanrova, Palm Tree Music Festival za sami kraj ljetne sezone pripremio je vrhunsku glazbenu poslasticu u trajanju od 5 dana i noći, koja nakon popularnih američkih lokacija održavanja festivala stiže i na otok Pag, točnije u klubove Aquarius, Nomad i Papayu.

Kygo će u klubu Papaya nastupiti 29. kolovoza.

Zrće će tako od 27. do 31. kolovoza  još jednom ovoga ljeta postaje epicentar najbolje festivalske zabave u Europi koju predvodi Kygo, DJ koji je u svojoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri ostvario suradnju s najvećim imenima iz glazbenog svijeta u koja spadaju i Ed Sheeran, Tina Turner te Selena Gomez.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl koji će zasigurno zaokružiti vaš ljetni provod 2022. se mogu pronaći na službenim stranicama Papaya i Aquarius kluba.

A festivalske ulaznice za sebe i svoju ekipu možeš osvojiti i kod nas na Anteni. Zato slušaj Antenu jer će ti naši voditelji od srijede 24.8. pa do petka 26.8. svakog dana u više navrata dati jasan znak za podjelu – i čim ga čuješ, prvi se javi na naš WhatsApp (091 3007 897). Ako si bio najbrži, ulaznice su tvoje. Sretno!


Continue reading

Current track

Title

Artist