TAJNI ZVUK SE VRATIO

Written by on 01/10/2020

Da brzina zvuka iznosi 344 metara u sekundi, učili smo još u osnovnoj školi. Ove godine ćeš saznati i njegovu težinu koja iznosi 65.000 kuna! Upravo ta lova ide vlasniku najoštrijeg uha u Hrvatskoj. Vratio se Tajni Zvuk Antene Zagreb!

U novoj povratničkoj sezoni, doslovno najslušanije radijske igre, ponovo te čeka misteriozan zvuk koji si u životu sigurno već čuo, samo nikada na njega nisi obraćao pažnju. E pa, vrijeme je da počneš jer već od srijede 07. listopada imaš priliku zgrabiti lovu.

Princip je jednostavan. Naši DJ-i će ti u eteru Antene kroz cijeli dan puštati zvuk, a na tebi je da pojačaš Antenu i pažljivo slušaš. Ako ga pogodiš osvajaš minimalno 3.000 kuna, a ako zvuk ne bude pogođen nagrada svaki dan raste za 1.500 kuna.

Ovo je zvuk “težak” 39.500 kuna

Jednom kada se prvi ovogodišnji Tajni Zvuk pojavi u eteru i ti dobiješ ideju što bi on mogao biti – prijavi se! Pošalji nam SMS poruku sa svojim; imenom, prezimenom i idejom što se iza zvuka skriva. (60123 za 2,40kuna – PDV uključen) Sve ostale informacije pronađi u pravilniku.


Current track

Title

Artist