Taylor Swift ne podržava “svoj” novi album

Written by on 24/04/2020

Taylor Swift je na društvenim medijima upozorila fanove na skorašnji dolazak njenog live albuma iz 2008., koji nije autorizirala, ali je nusprodukt dogovora njezina bivšeg izdavača “Big Machine” s glazbenim menadžerom Scooterom Braunom.

Ranije u četvrtak fanovi su primijetili da se album pod nazivom “Live From Clear Channel Stripped 2008” na Swiftovim profilima pojavio bez upozorenja sa datumom izlaska 2017. godine.

“Želim zahvaliti svojim fanovima što su mi dali do znanja da moja bivša diskografska kuća izdaje moj live album večeras”, napisala je Swift na Instagramu. “Ovo je snimano u radijskoj emisiji iz 2008. kad sam imala 18 godina. Big Machine je datum naveo za 2017. godinu, ali zapravo ga objavljuju u ponoć. Uvijek sam iskrena prema vama s ovakvim stvarima, pa sam vam samo htjela reći da ovo izdanje nije dobilo moje odobrenje.“

Pjevačica je dodala: “Plaćanje 330 milijuna dolara za moju glazbu nije bio baš mudar izbor i treba im novac. Po mom mišljenju … Još jedan slučaj besramne pohlepe u vrijeme koronavirusa. Jako neukusan, ali vrlo transparentan.”

Ni Braun ni zastupnik za Big Machine nisu odmah odgovorili na zahtjeve za komentar.


Current track

Title

Artist