TOTALNI “DAR MAR” NA ANTENI!

Written by on 14/12/2020

Točno znaš što želiš dobiti za Božić? Znamo i mi jer pod našim borom imamo hrpu super darova i svi su za tebe. Svaki dan odabrati ćemo jedan dar i s njih “šuškati” ispred mikrofona te pomagati ti hintovima da pogodiš o čemu se točno radi. Tko pogodi – osvaja dar!

Prijaviti se možeš SMS-om na 60123 (2,40kn), napiši nam svoj ime, prezime i ključne riječi “DAR MAR”. Slučajnim odabirom biramo tko će imati priliku uživo u eteru postavljati pitanja o daru na koja odgovori mogu biti DA ili NE. Sve dok je odgovor DA – igraš dalje, ako dobiješ odgovor NE – igra je za tebe završena i biramo idućeg slušatelja koji nastavlja igru. Sve detalje o igri možeš pogledati i u PRAVILNIKU.

Igramo se svaki dan i tako sve do Badnjaka. “DAR MAR” na Anteni Zagreb donosi ti PEVEX – majstor među prijateljima. Kako je Pevex svojom novom kampanjom uljepšao 2020. godinu? Tako lako. Podsjetio nas je na najposebniju obitelj na svijetu, onu koju sami biramo. Prijatelje.

U vremenima poput ovih, dok strepimo od loših vijesti, novih mjera i ograničenja okupljanja, Pevex je svojom kampanjom „Majstor među prijateljima“ podsjetio na ono što nam najviše nedostaje, na prijateljska druženja.

Neka druženja često počinju pitanjem „Ej, dođeš do mene da mi nešto pomogneš?“ Bilo to kada nam treba pomoći pridržati ljestve, unijeti perilicu rublja u stan, kada trebamo postaviti policu na zid ili pak izgraditi vrtni zid za cvijeće i travnjake. Ponekad te zgode ne završe baš savršeno, kako smo planirali, no na kraju dana to nam nije bitno jer prijatelji su tu za nas u svim životnim situacijama i bitno je samo da su majstori prijateljstva.

Humorističnim kadrovima i key vizualima kampanje, službenom melodijom „Prijatelji stari gdje ste“ vječne dive Tereze Kesovije, a emotivnom porukom „Jedino u čemu prijatelji trebaju biti stručni je prijateljstvo“, Pevex je pogodio srž bliskosti i zajedništva u kojoj se svi možemo pronaći.


Continue reading

Current track

Title

Artist