ULTRA Europe objavila drugi lineup izvođača: U Split stižu Tiesto, Alesso, DJ Snake, Afrojack, Above & Beyond i mnogi drugi!

Written by on 01/03/2022

Nakon dugo vremena bez live glazbenih evenata i masovnih koncerata, ponosno možemo reći kako se stvari napokon vraćaju u staro normalno. I ove će se godine u Splitu održati najveći, najposjećeniji  i najpoznatiji festival elektroničke glazbe – ULTRA Europe!

ULTRA Europe održat će se na Parku Mladeži od 8. do 10. srpnja i ugostit će neka od najvećih DJ imena današnjice. Above & Beyonce, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, DJ Snake, Marshmello, Martin Garrix, Oliver Heldens, Tiesto, Acraze, Sam Feldt i mnogi drugi izredat će se na glavnoj pozornici 8. izdanja Ultre Europe.

 

Za sve obožavatelje techno i house glazbe, mračnijih nijansi underground zvukova, pravi izbor će ponovno biti čarobni svijet koncepta RESISTANCE. Ime Marca Carole u tom je svijetu itekako zvučno ime jer je riječ globalnom ambasadoru techna i tech-housea te jednom od najtraženijih DJ-a na planetu, u posljednja dva desetljeća. Nema nikakve sumnje da će upravo njegov nastup, na atraktivnoj pozornici RESISTANCE, biti jedan od najtraženijih te najposjećenijih. Belgijska producentica i DJ-ica Amelie Lens još je jedno žensko pojačanje ovogodišnjeg izdanja, a gotovo meteorski uspon ka samom tronu može zahvaliti svojim očaravajućim i atmosferskim techno ritmovima, kojima se brzo promaknula u izvođača čije se ime može pronaći na svim relevantnim festivalima te glazbenim i klupskim arenama. Svoje premijerne nastupe ove će godine zabilježiti još jedna dama Anna te Airod i Ilario Alicante, a pridružuju se listi već najavljenih izvođača Adamu Beyeru, Nini Kraviz, Josephu Capriatiju i Richieju Hawtinu.

Ulaznice za osmo izdanje festivala mogu se kupiti na službenoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/ i stranici www.travel2ultra.com. Cijena trodnevne GA ulaznice iznosi 149€ dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369€.

Premier Destination Music Festival za svoje osmo izdanje priprema brojna osvježenja te iznenađenja kako bi doživljaj bio još posebniji i potpuniji. Nastupe pojedinih izvođača pratit će specijalna te vrlo zahtjevna produkcija koja će cjelokupno iskustvo posjetitelja na cijelom prostoru Parka Mladeži podići na jednu novu razinu. Također, kako bi svi posjetitelji bili sigurni, cijeli će se program odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz Covid-19 te u koordinaciji s lokalnim vlastima.

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

Popis svih lokacija, partyja i cijene ulaznica mogu se pronaći na na službenom webu Ultre Europe.

 

Foto: ULTRA Europe


Current track

Title

Artist