Veliko otvorenje ljetne sezone Fun parka Biograd!

Written by on 03/04/2019

Fun park Biograd, najveći zabavni park u regiji otvara svoja vrata ljubiteljima adrenalina i dobre zabave 25.04.2019. u 12 h ludim adrenalinskim vožnjama „Crazy rides“ koje će vas naglo trgnuti iz zimskog sna. Zarotirajte se u tornadu, prohujite na rollercoasteru, dohvatite oblake na Sky Flyeru i krenite na jedinstveno putovanje Fun park galaksijom jer čuda i nisu tako daleko!

Ovo jedinstveno mjesto zabave svojom ponudom dokazalo je kako se ne trebate voziti 500-njak kilometara do prvog takvog zabavnog parka negdje u Europi. On je naš, domaći, koji je već u prvom tjednu otvorenja oduševio Mađare, Nijemce, Talijane, Engleze i mnogobrojne turiste, a našim posjetiteljima otvorio vrata atraktivnih vožnji i tematskih zabava.

Istaknuli bi Big Blue (rollercoaster) – nakon svemirskih avantura pripremite se za misiju koja starta brzim tračnicama, vrti se i okreće vas naglavačke te sigurno vraća na startnu poziciju. Okusite snagu najvećeg jadranskog plavca koji juri brzinom svjetlosti.

Na samom otvorenju Fun park Biograd predstavit će i novu atrakciju Atlantis – „Spiel Water“ – pravo ljetno osvježenje koje od ove sezone starta s vožnjama. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku bazena. Radi se o vagonu koji se liftom penje na visinu od 20 metara te se spušta velikom brzinom u vodu koja posljedično pošprica goste koji sjede u vagonu.

Osim vožnji, tijekom cijelog ljeta zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, predstave, koncerti i Games Hall igraonica, a u suvenirnici možete pronaći razne sadržaje za uspomenu posjeta parku. U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored restorana Fat Pirate Cave koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja pa i onih najmanjih s prigodnim tematskim menijima. Uz sve to, tu su i nezaboravni rođendanski programski paketi s tortom koji će oduševiti i djecu i odrasle. I poslovnu rutinu dobro je razbiti sa smijehom i zabavom na team buildingu uz catering ili glazbu po želji, kao i na raznim zabavama.

Radno vrijeme je od 12.00h do 20.00 h u periodu od 25.04. do 01.05.2019. za produženi vikend povodom Praznika rada, a nakon toga svaki petak, subotu i nedjelju u predsezoni do 09.06.2019.


Current track

Title

Artist