8 uspješnih godina za Harvey Norman Hrvatska

Written by on 18/10/2019

S više od 300 prodajnih mjesta diljem svijeta danas su među vodećim pružateljima kvalitetnog namještaja, spavaćih soba, kuhinja, kućanskih aparata i zabavne tehnologije. Ove godine slave 8 godina otkako je njihova tvrtka otvorila vrata svoje prve trgovine u Hrvatskoj u sklopu King Cross centra u Zagrebu.

S vremenom rasla je potreba kupaca za ponudu te su odlučili svoje uspješno poslovanje proširiti na internetsku trgovinu koja je njihov asortiman proizvoda za dom i zabavu približila kupcima iz svih dijelova Hrvatske.

Prošle godine otvorili su potpuno obnovljenu flagship trgovinu koja se prostire na 9.000 m² te pruža prvoklasno iskustvo kupovine. Trgovina je opskrbljena najnovijim proizvodima te u ponudi imamo ekskluzivne brendove. Svaki kupac će uživati u novom shopping iskustvu.

Prisutnost Harvey Normana u osam zemalja diljem svijeta omogućuje im da se više povezuju s vanjskim partnerima. Upravo iz tog razloga imaju mogućnost proširene ponude proizvoda bezvremenske elegancije i modernog dizajna poznatih svjetskih brendova koja je potpuno prilagođena potrebama suvremenog života. Ponose se konceptualnim dizajnom te najboljim i najsuvremenijim trendovima uz istovremeno stavljanje kupaca i njegovog iskustva kupovine na prvo mjesto.

Otvorenje flagship trgovine Harvey Norman u Zagrebu bio je prvi korak u širenju mreže trgovina. U sljedeće tri godine planiraju otvoriti još tri trgovine u Hrvatskoj. Najbitnije uloge koje ispunjavaju su: otkriće novih proizvoda, zabava koja svakog kupca potiče na angažman i izgradnja odnosa putem personaliziranih usluga.

Ovog rođendana donose nam i novu dimenziju kupovanja uz novi izgled web shopa! Budite među prvima koji će otkriti sve prednosti i pogodnosti koje su pripremili za vas. Pogledajte odmah sve novitete i uvjerite se u pogodnosti koje pruža OVDJE.

Sa svojim vjernim kupcima, rođendan su odlučili proslaviti uz izvrsne ponude, fantastične cijene i velike uštede. Harvey Norman rođendanska ponuda vrijedi do 23. listopada 2019. godine. Cijelu ponudu pogledajte u našoj trgovini i na novom web shopu.

Za sve kupce pripremaju ekskluzivnu ponudu povodom otvorenja novog web shopa koju donosimo uskoro! Pratite i dalje jer vam donose nenadmašnu oazu inspiracije, aktualne ponude te najnovije trendove. Kod njih ćete uvijek pronaći sve za vaš dom i prvoklasnu kvalitetu života.


Current track

Title

Artist