Čeka te Lova pred vratima!!

Written by on 17/05/2019

Zamisli: probudiš se ujutro, spremaš se na posao i čuješ zvono! Otvoriš vrata a na otiraču stoji 3.000 kuna! Upravo te takav scenarij čeka od 27. svibnja!

Naime, tada ćemo svakog radnog dana u Jutarnjem Showu u periodu od 7:00 do 9:00 sati ujutro, nekome pred kućnim vratima ostaviti 3.000,00 kn. Slušatelj kojem ćemo lovu staviti pred vrata bira se nasumičnim odabirom rednog broja prijave iz baze svih pristiglih prijava i to kompjuterskom aplikacijom odabira slučajnih brojeva).

Istovremeno s ostavljanjem love pred vratima, u eteru Antene Zagreb DJ Jutarnjeg Showa pušta zvuk zvona. Dakle ne zvonimo ti doslovno na tvoje zvono, već moraš slušati Antenu Zagreb! Nakon što čuješ zvono, kreće odbrojavanje od 30 sekundi! Upravo je to rok u kojem, slušatelj koji se prijavio i kojem smo stvarno stavili novac pred vrata, mora otvoriti vrata! Ako to učini – 3.000,00 kn je njegovo.

Što se prijava tiče, samo napravi ovo! Pošalji nam SMS sa svojim imenom, prezimenom, adresom te ključnom riječi „LOVA“, kojeg šalješ na broj 60123! Cijena SMS-a je 2,40 kn s uključenim PDV-om, a svaki se slušatelj može prijaviti neograničeni broj puta.

Cijeli pravilnik pročitaj OVDJE!


Current track

Title

Artist