Čilić: “zbog ‘swinganja s hranom’ morao sam predati meč”

Written by on 07/06/2019

U gostima kod Lozara danas je bio Marin Čilić kako bi najavio veliki sportski spektakl na SRC Šalati kojeg organizira njegova zaklada. Riječ je o projektu Gem Set Hrvatska na kojem će teniske mečeve u parovima igrati razni vrhunski sportaši poput Luke Modrića, braće Sinković, Sare Kolar, Ivana Rakitića i brojnih drugih. Sav novac od prodaje ulaznica ići će za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Osim detalja o svom velikom projektu, ispričao nam je i kako je zbog ‘food swinganja’ na ATP turniru u Madridu morao predati meč Đokoviću. Naime, Marin je dan prije meča u španjolskom restoranu jeo carpaccio od tune i otrovao se hranom. ”Ma to je u Španjolskoj prokleto, oni stalno dijele hranu, te njihove tapase i to. Onda smo i mi rekli ajmo probati par različitih jela i eto ga”.

Pitanja za Marina imali su i naši klinci iz vrtića Siget. Kada smo im rekli da nam Marin dolazi u goste imali su puno pitanja za njega, poput smrde li mu noge nakon meča i koliko novaca ima u svojoj kasici prasici. Pogledajte video:


Current track

Title

Artist