Desetogodišnjak svaki dan mora trčati do škole, a otac snima! Okrutno ili ne?

Written by on 07/03/2018

Kad se raspravlja o nekom slučaju bullyjinga među vršnjacima, često možemo čuti komentare da su zlostavljači neodgojeni ili da ih ‘mamica i tatica štite’ pa ne snose nikakve posljedice.

Tata Bryan Thornhill dokazuje suprotno. Svog desetogodišnjeg sina natjerao je da trči po kiši do škole koja je udaljena oko 1600 metara od kuće.

O svemu je snimio i video koji počinje riječima “Pozdrav svima, dobrodošli u video ‘Bolje ti je da slušaš svog oca 2018’. Moj sin je izbačen iz školskog autobusa na tri dana zato što je bio bully, što ja ne podnosim! Zato sad mora cijeli tjedan trčati do škole.”

Video je postao viralan, a tata Bryan dobio je veliku podršku zbog načina na koji je sinu očitao lekciju.

“Čestitam, tvoj sin će jednog dana biti predsjednik države”.

” I ja moram naći neki kreativan način za discipliniranje svog sina. Ovo što si ti napravio je nevjerojatno. Nastavi s dobrim poslom”.

“Kao vozač školskog autobusa, salutiram ti! Trebamo više takvih roditelja koji zaista odgajaju”.

Ohrabren podrškom, Bryan je nastavio snimati sinov odlazak u školu cijeli tjedan, ali pojavilo se i nemali broj onih koji smatraju da na ovaj način zlostavlja dijete i izlaže ga javnom ismijavanju, što može ostaviti posljedice na desetogodišnjaka. Bryan, pak, tvrdi da je njegova metoda polučila uspjeh, jer je sinovo ponašanje krenulo na bolje, što su mu potvrdili i učitelji.

“Cijeli ovaj tjedan nije upao u nikakve nevolje u školi, dok je prošli tjedan bio potpuno izvan kontrole”, dodao je tata i video završio riječima:

“Učite svoju djecu, nemojte im biti prijatelji, budite im roditelji! To je ono što današnjoj djeci treba”.


Current track

Title

Artist