Harry Styles je pogledao sve filmove ikad i najavio “Watermelon Sugar” spot

Written by on 06/04/2020

Harry Styles je zbog epidemije koronavirusa “zapeo” u Los Angelesu i ne može se vratiti u Englesku. Tijekom dosađivanja u izolaciji javio se u radio show i najavio novi spot te podjelio kako provodi vrijeme.

Nakon što je Styles uočen na snimanju videa za “Watermelon Sugar” ranije ove godine, fanovi su se pitali kada će konačno vidjeti spot za pjesmu s njegovog albuma Fine Line. Pitanje su mu i postavili na showu, a on je odgovorio da dolazi uskoro: “Mislim da … Ne znam točno, ali ne, ne predugo… možda još nekoliko tjedana, par mjeseci možda.”

Kao što je spomenuo ranije ovog tjedna, njegova izolacija u Los Angelesu sastoji se uglavnom od dugih šetnji, čitanja, pisanja novih pjesama, sviranja instrumenata i gledanja filmova, puno i puno filmova. U stanu je s ljudima koji imaju “prave poslove” i moraju raditi cijeli dan, dok on trenutno ne mora. Styles je rekao da se svi noću okupljaju kako bi gledali filmove. Kad su ga pitali da nabroji nekoliko nedavnih najdražih snimaka, Harry je rekao: “Pogledali smo više-manje sve što je ikada napravljeno. Svaki film ikad.”


Continue reading

Current track

Title

Artist