Taylor Swift postala radio DJ

Written by on 06/04/2020

Taylor Swift je novi karantenski DJ. Pop zvijezda je vodila Radio Sirius XM “Hits 1 n Chill” program, prvu iz serije DJ showa od doma.

Tijekom epizode, Swift je puštala pjesme Conana Greya, Halsey, Nialla Horana, Billie Eilish i drugih i dotakla kako pokušava pomoći tijekom pandemije: “Kuham, puno čitam, gledam filmove koje nikad prije nisam, ali većinom sam online pokušavala smisliti kako pomoći drugima i stalno se divim našim liječnicima i zdravstvenim koji se svakodnevno dovode u opasnost kada odu na posao.”

Između pjesama govorila je o tome kako provodi svoje vrijeme tijekom izolacije: “Trenutačno moji prijatelji i ja radimo svojevrsni tjedni obiteljski FaceTime, što je uvijek smiješno. Mislim da je zaista važno da svi ostanemo povezani jer, znate, izolacija ne mora biti sveobuhvatna stvar. Možda smo svi fizički izolirani, ali još uvijek možemo ostati u kontaktu s ljudima, još uvijek možemo igrati igre s prijateljima i obitelji, to je jedna od sjajnih stvari moderne tehnologije. Nadam se da svi vodite puno brige o sebi kako biste ostali povezani s ljudima koji vas podsjećaju na dom, čak i ako je situacija u ovom trenutku čudna i zbunjujuća.”

U drugom dijelu, podijelila je što gleda u zadnje vrijeme: “Zapravo se vraćam i gledam stare filmove koje prije nisam. Pogledala sam “Rear Window”, a ako niste vidjeli taj film, pogledajte ga. Grace Kelly glumi, fenomenalan je, to je Hitchcock. Dakle, da, mislim da možemo iskoristiti ovu priliku ne samo da gledamo stvarno cool serije koje su aktualne, već se možemo vratiti i nekako se educirati o filmovima koji su u prošlosti bili izvrsni i još uvijek jesu.”

DJ Swift jedna je od mnogih zvijezda koje će preuzimati SiriusXM iz svojih domova. Prema priopćenju za javnost, Niall Horan, Camila Cabello, Sia, 5 Seconds Of Summer, Diplo, Charlie Puth i drugi se spremaju za DJ-anje, a najavljuju još gostiju. Uz sviranje najtraženijih hitova kao i svoje omiljene glazbe, zvijezde će pružati komentare dok sviraju melodije.

Svi koji nisu pretplaćeni na SiriusXM imaju sreće, streaming platforma nedavno je objavila da će SiriusXM biti dostupan besplatno do 15. svibnja kako bi vam pomogao da se socijalno distancirate.


Current track

Title

Artist