Harry Styles prodaje majice za borbu protiv korone

Written by on 09/04/2020

Fanovi Harryja Stylesa mogu na jednostavan način podržati Fond solidarnosti za COVID-19, a istovremeno potaknuti sve da ostanu kod kuće: Styles je lansirao novu majicu u partnerstvu sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, uz pomoć UN fonda.

Majica je jednostavna bijela s crnim slovima; na prednjoj strani piše: “Ostani kod kuće. Ostani siguran. Štitite jedni druge.” Na poleđini stoji: “Ova majica se bori protiv COVID-19”, uz Stylesovu mantru “Tretirajte ljude s ljubaznošću.” Majice koštaju 26 dolara i dostupne su na službenom webu Stylesa.

“U ovakvim vremenima, važnije je nego ikad sjetiti se snage ljudi. Ako ste u mogućnosti pomoći, molim vas donirajte gdje možete “, rekao je u izjavi. “100% zarade od ove majice ići će u borbu protiv COVID-19. Ostanite kod kuće, samoizolirajte se i pazite jedni na druge. TPWK.”

Datumi europskih turneja Stylesa nedavno su premješteni za sljedeću godinu zbog COVID-19. Trebao je započeti “Love on Tour” ovog mjeseca, ali kao i svaka druga turneja predviđena za ovo proljeće, datumi su odgođeni zbog zabrana putovanja i zatvaranja kocnertnih dvorana.


Current track

Title

Artist