Maksim Mrvica oborio Guinnessov rekord

Written by on 20/02/2018

HERE
HERE
Svjetski proslavljen hrvatski pianist Maksim Mrvica nastupio je na proslavi Kineske nove godine kao dio spektakla “Spring Festival Gala”, a na svom se Facebooku pohvalio zaista velikom publikom.

“…Ovaj je show zaista spektakularan s nevjerojatnim specijalnim efektima, a u njemu sudjeluje stotine glazbenika, pjevača i plesača. Bilo je divno biti dio ovog golemog i nezaboravnog događaja.”

Pritom se misli na više od milijardu gedatelja! Inače, “Spring Gala Show” tradicionalno se prikazuje na CCTV-u, centralnoj kineskoj televiziji koju prate milijuni gledatelja širom svijeta. Još 2012. “Spring Gala Show” ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao televizijski show s najbrojnijom publikom na svijetu.

Mrvica inače ove godine ide i na najveću kinesku turneju do sada pod nazivom ‘Phantasy od the Silk Road 2018.’ koja se s oko četrdesetak koncerata sastoji od proljetnog i jesenskog dijela. U Kinu dolazi oko 12 godina te je istaknuo kako su nove skladbe ‘Put svile’ i ‘Kineska rapsodija’ izraz njegove naklonosti prema toj zemlji.

Koncert je putem LIVE prijenosa pratilo milijarda ljudi


Current track

Title

Artist