Odigraj “alias” sa Sašom i Marinom i osvoji 200 eura u City Centeru One!

Written by on 03/01/2024

Ako si do sad igra/la alias, sigurno ga voliš. Ako nisi, zavoljet ćeš ga na prvu, tim više što ti može donijeti 200 eura vrijedan shopping u City Centeru one.

Igramo se od srijede 03.siječnja, pa sve do 27.ožujka u Jutarnjem showu Antene Zagreb pa nas obavezno slušaj od 6 do 9 ujutro.

Prijavi se SMS-om s imenom, prezimenom i ključnom riječi EAST ili WEST na broj 60123.

Cijena SMS-a je 0,32 eura s uključenim PDV-om.

Nasumično ćemo svake srijede odabrati dva slušatelja, jednog kao predstavnika istočnog, a drugog kao predstavnika zapadnog dijela grada i oni će sa Sašom Lozarom i Marinom Remenarić igrati Alias. Pravila su jednostavna. Saša i Marina objašnjavat će pojmove bez korištenja korijena te riječi – dakle asocijacijama, sinonimima i ostalim riječima sličnog značenja, a na slušateljima je da pogode o kojem je pojmu riječ.

Slušatelj koji u 40 sekundi pogodi više pojmova, osvaja 200 eura vrijedan poklon bon u City Centeru one.

Za sve detelje pogledaj i PRAVILNIK.

 

 

SALE: SHOPPING KOJI SE NE PROPUŠTA!

Veliko sezonsko sniženje stiglo je u omiljene trgovine, stoga popularne zimske komade s popisa želja preselite ravno u svoj ormar!

I zima svoje čari ima, a one bi se mogle sažeti u svega nekoliko riječi: veliko sezonsko sniženje! Naime, u trgovinama City Centera one čeka vas i do 60% popusta, stoga ne propustite priliku osvježiti svoju garderobu. Nove čizme? Može. Traperice? Zašto ne! Jakna ili kaput? Ma uz povoljne cijene, neka bude i jedno i drugo! Provjerite odlične popuste koji vas čekaju u City Centeru one East i West i uživajte u shoppingu koji se isplati.

Prije shoppinga obavezno zavirite na City Mix&Match gdje vas čeka pregled najnovijih trendova te ideje kako ih uklopiti u svoju garderobu. Neka modna igra počne!

 


Current track

Title

Artist