Pink je na Ellen Showu podjelila detalje o zarazi koronom

Written by on 10/04/2020

Pink je bila jedna od prvih gostiju u karantenskom izdanju emisije Ellen DeGeneres, koja je tijekom video chata razgovarala s voditeljicom o tome kako su se ona i njen sin Jameson nosili s koronavirusom.

“Započelo je s Jamesonom, zapravo, a znate, on je trogodišnjak, klinci se stalno razbole”, rekla je. Pink i njezina obitelj otišli su u karantenu 11. ožujka, a Jameson je počeo razvijati groznicu tri dana kasnije, prije nego što je pokazao veće simptome, uključujući jake bolove u prsima. U jednom trenutku obitelj se zabrinula da će ga možda morati odvesti u bolnicu.

Pink je rekla da nikad nije imala temperaturu dok je bila bolesna, ali razvila je grlobolju i u jednom se trenutku probudila usred noći ne mogavši ​​disati. (Pink je imala astmu cijeli život, ali rekla je da nije imala veći napad gotovo 30 godina.)

Naglasila je veliku zbrku oko bolesti: širok spektar simptoma, kako su je ona i njen sin dobili tijekom karantene, činjenica da njezin suprug Carey Hart i kćer Willow nisu razvili simptome i da nekoliko njenih prijatelja misli da su dobili COVID-19 u veljači: “Bolest je mene najteže zapala [iz moje obitelji], nakon sina; Imam 40 godina, imam astmu, ali sam posve zdrava. Ne utječe samo na ljude starije od 65 godina.”

Pink se također osvrnula na polemiku oko pristupa testiranju: “Rekla bih, trebate se ljutiti što ja mogu dobiti test, a vi ne možete. Ali ljutiti se na mene neće rješiti problem, to neće riješiti činjenicu da se ne možete testirati… I broj dva,navedite mi bilokoga s bolesnim djetetom tko ne bi uzeo test da ima priliku… Zdravstveni sustav je pokvaren. Vlada nas je, na neki način, rezočarala jer nisu spremni. Ali sada smo tu i hvala Bogu da idemo na bolje.”

Nakon što je najavila da ima koronavirus, Pink se obvezala da će donirati milion dolara za pomoć koronavirusu, uključujući 500.000 dolara bolnici u Philadelphiji, gdje je njezina majka radila 18 godina.


Current track

Title

Artist