Selena Gomez otkrila dijagnozu bipolarnosti

Written by on 06/04/2020

Selena Gomez otvoreno je razgovarala o svojoj bipolarnoj dijagnozi prvi put s Miley Cyrus u njenoj seriji Bright Minded Instagram Live.

Oko 180.000 gledatelja gledalo je ultrapopularni segment između bivših zvijezda Disney-a koje su snimile 20-minutni otvoreni razgovor o mentalnom zdravlju. Nakon što je Gomez govorila o svojoj velikoj donaciji u medicinskom centru Cedars-Sinai u zapadnom Los Angelesu početkom ovog tjedna, gdje joj je dijagnosticiran lupus, te gdje je dobila transplantaciju bubrega 2017. godine i ostala u njihovom centru za mentalno zdravlje 2018. godine, pjevačica se prisjetila putovanja u McClean, psihijatrijsku bolnicu izvan Bostona.

“Nedavno sam otišla u jednu od najboljih mentalnih bolnica u Americi, bolnicu McClean i pričala sam o tome da sam shvatila, nakon nekoliko godina raznih problema, da sam bipolarna…I tako kad sam saznala više informacija o tome, zapravo mi je pomoglo. Ne plaši me nakon što znam. Ja sam iz Teksasa, gdje se jednostavno ne razgovara o mentalnom zdravlju. Morate se činiti cool. I onda vidim ljutnju koja se nakupi u djeci i tinejdžerima ili što već, mlađim odraslim ljudima jer se toliko odupiru. Samo osjećam da nakon što sam rekla sve, htjela sam znati sve o tome . I znanje je maknulo strah.”

To je vrijedna lekcija iz djetinjstva koju je Selena naučila od svoje majke Mandy Teefey, koja joj je pomogla savladati strah od grmljavine: “Kad sam bila mlađa, bojala sam se grmljavinske oluje. A mama mi je kupila različite knjige o olujama, i rekla je:” Što više znaš o ovome, manje ćeš se bojati.” I potpuno je uspjelo. “

Selena je osvojila nagradu McClean za 2019. još u rujnu za zalaganje za mentalno zdravlje.


Current track

Title

Artist