Selena Gomez priprema Deluxe izdanje “Rare” s tri nove pjesme

Written by on 07/04/2020

Selena Gomez priprema luksuzno izdanje svog novog albuma “Rare”, a dolazi mnogo prije nego što mislite. Pjevačica je najavila da će nova verzija sadržavati tri prethodno neobjavljene pjesme, “Boyfriend”, “She” i “Souvenir”, koje će se pojaviti na novoj verziji koja bi trebala izaći u četvrtak.

“Mnogi od vas znaju koliko sam bila uzbuđena kad sam objavila “Boyfriend”, rekla je pjevačica “To je lagana pjesma o padu i ponovnom uzdizanju u ljubavi, ali isto tako o znanju da ne trebate nikoga osim sebe da biste bili sretni. Napisali smo ju prije naše trenutne krize, ali u današnjem kontekstu, želim biti jasna da “Boyfriend” nije ni blizu na vrhu moje liste prioriteta. Kao i ostatak svijeta, molim se za sigurnost, jedinstvo i oporavak tijekom ove pandemije. “

Zbog svoje zabrinutosti, Gomez je rekla da je osobno donirala fondu za pomoć Plus1, te da 1 dolar od svake narudžbe albuma iz njezine službene trgovine ide u dobrotvorne svrhe. “Rare” je došao 10. siječnja i postao Selenin treći album na broju jedan.


Current track

Title

Artist