Taylor Swift otkazala sve nastupe u 2020.

Written by on 20/04/2020

Taylor Swift je otkazala sve datume turneje za 2020., uključujući i njezin festival, zbog pandemije koronavirusa. Planirani nastupi u Americi su odgođeni do 20221. godine.

Odluku je podjelila na Twitteru: “Tako sam tužna što vas ove godine neću moći vidjeti na koncertima, ali znam da je to ispravna odluka. Molim vas, ostanite zdravi i sigurni. Vidjet ćemo se na pozornici čim budem mogla, ali sada najvažnije posvetiti se karanteni, za dobro svih nas.”

„Borba protiv COVID-19 je izazov za našu globalnu zajednicu, a sigurnost i dobrobit fanova uvijek bi trebali biti glavni prioritet. Zdravstvene organizacije i vlade širom svijeta snažno su obeshrabrile velika javna okupljanja na neodređeno vrijeme. Budući da su mnogi događaji širom svijeta već otkazani, i prema uputama zdravstvenih službenika u nastojanju da se fanovi sačuvaju i pomogne u sprječavanju širenja COVID-19, nažalost, donesena je odluka da se otkažu svi nastupi ove godine.”

Swift je planirala samo nekoliko nastupa za promociju albuma “Lover”, uključujući besplatnu svirku prije NCAA-inog “Madness Final Four-a” koji je na kraju otkazan kada je otkazan sam fakultetski košarkaški turnir na početku epidemije u Americi.

Njen “Lover Fest West” trebao je biti održan 25. i 26. srpnja na novom NFL-ovom stadionu u Los Angelesu, dok je “Lover Fest East” postavljen za “Gillette Stadium” u Foxboroughu, Massachusetts, 31. srpnja i 1. kolovoza. Oba dvodnevna festivala su pomaknuta na nepoznate datume u 2021. Sve kupljene ulaznice se automatski prebacuju na nove datume.


Current track

Title

Artist