TONKA prognozira “Vedro” ljeto!

Written by on 23/05/2018

Nakon „Velikih 10 Antene Zagreb“ izgleda da su premijere novih pjesama počele pljuštati sa svih strana! Nakon Massima, novi ljetni singl predstavila je i Antonia Matković Šerić, sada već poznatija pod umjetničkim imenom – TONKA.

Pjesma “Vedro” nastavlja niz vrlo prihvaćenih i uspješnih pjesama poput “Jedno jutro” i “Pozitivizam”, koji su ujedno dio njenog albuma prvijenca. Tonka je novu stvar premijerno predstavila u Jutarnjem Showu Antene Zagreb kod Tamare Loos i Saše Bunete, kojima je otkrila kako je pjesma zanimljiva, a tekst pomalo lucidan.

Isti taj tekst, autorski ponovo potpisuje Aljoša Šerić, Tonkin suprug ali i partner iz zajedničke grupe “Pavel”. “Pjesma “Vedro” nastala je na način,da je Aljoša jednostavno želio napraviti ljetnu stvar, za razliku od drugih na mom albumu. Tako da je ovo baš jedna prava plesna stvar”, objasnila je Tonka.

“Pjesma priča o svakodnevnim situacijama u kojima se nalazimo i rutinama koje prolazimo, a želimo ih napraviti što bezbolnije i što veselije. Jedan izlazak iz realnosti” – objasnila je Tonka pokušavajući opisati pjesmu riječima. Ipak, najbolje ju je poslušati i to upravo u sklopu našeg Najboljeg glazbenog mixa na 89,7!


Current track

Title

Artist