Najraniji koncert ikad: ALBINA RAZVALILA!

Written by on 26/11/2021

Albina je na Anteni Zagreb jutros prvi put live izvela pjesmu ‘Plači mila’.

Novi Albinin singl ‘Plači mila’ nosi i njezin autorski potpis. ‘Meni je osobno jako posebna pjesma jer govori o životnoj priči kojoj sam svjedočila.

‘Super zvučiš dok pjevaš live’, pohvalio je jutros Saša Lozar Albinu u Jutarnjem showu Antene Zagreb, a ona mu je otkrila da nije sve kako se na prvu čini: ‘Nitko to ne bi rekao na meni, ali imam oscilacije i imam problema sa samopouzdanjem, ne s izgledom nego s pjevanjem. Uvijek mislim da ljudi misle da se trebam dokazivati’.

Na pitanje o najvećem strahu u životu, odgovorila je: ‘Da ću ostati sama’. Kad bi se trebala opisati jednim hashtagom, to bi bio #pozitivac, a ispričala je i što prvo radi nakon buđenja.

‘Pogled u ogledalo, i budem ili zadovoljna ili prenesretna. Zavisi kakvog sam raspoloženja. I umijem se’, rekla je, a Saši Lozaru i Marini Remenarić otkrila je i sadržaj najboljeg poklona koji je dobila.

‘Prvi rođendan kad smo dečko i ja prohodali, kupio mi je čarape do koljena, labello i flomastere za podvlačenje. Čarape jer sam uvijek hodala u stopalicama i bilo mi je zima, flomastere jer uvijek podcrtavam kad učim za fax, a labello jer su mi uvijek suha usta, i još najljepšu ružu ikad. Romantičar je.’

Osim svojih pjesama Albina nam je uživo otpjevala i nekoliko covera.


Current track

Title

Artist