Bullhit on demand za Kraljice šoka

Written by on 18/12/2020

Naše kraljice šoka izborile su plasman u polufinale Europskog rukometnog prvenstva u Danskoj nakon što su u pobijedile Njemačku s 23-20. Tamo će igrati protiv europskih prvakinja Francuskinja u borbi za povijesno finale. Inače, Francuska je aktualni europski prvak i uz Norvešku jedina neporažena reprezentacija na EP-u.

Odmah nakon pobjede cure su uz pjesmu i skakanje slavile u svlačionici, a prije ulaza u autobus prozvale Luku Bulića i zatražile svoj zasluženi Bullhit! “Lukice, čekamo Bullhit“, poručila je Ćamila Mičijević zajendo sa svojim suigračicama. Nije dugo trebalo i Luka se primio posla. Kako zvuči “Terca na tišinu” grupe Silente kao navijačka stvar? Zvuči brutalno.

Samoprozvane kraljice šoka ovim uspjehom osigurale su si i izravan plasman na Svjetsko rukometno prvenstvo iduće godine u Španjolskoj. Jutarnji Show Antene Zagreb tako je postavio pitanje; Kako je to uopće biti sretan u 2020. godini našoj našoj rukometašici Larissi Kalaus.

Osjećaj da smo ispisale povijest hrvatskog rukometa je fenomenalan. Drago nam je i zahvalne smo što smo ljudima u Hrvatskoj uspjele popraviti raspoloženje s obzirom nna cijelu situaciju s koronom i uvesti malo rukometnu euforiju…” – rekla je Larissa.

Sašu Lozara je zanimalo i koliko su zadovoljne s novim Bullhitom? “Ne da smo zadovoljne, nego smo oduševljene Bullhitom. Cijelo vrijeme se vrti na našoj playlisti za zagrijavanje za trening…

Ne puštajte gas
dok traje gužva na šestercu!
Pijević nek’ blista jer
naše cure su lude,
prerasle u svjetsku silu!
Kad se vrate bit će pjesme!

Svi od srca za Ćamilu!
Svi od herca za Ćamilu!

Lopta leti zrakom!
Cure klize terenom!
Dora doda Ani il’ Katarini!

Valentina za Larissu
k’o da s ovog svijeta nisu!
Stela, Josipa i Tena!
A sve vodi Super Nenad!

Ne puštajte gas
dok traje gužva na šestercu!
Pijević nek’ blista jer
naše cure su lude,
prerasle u svjetsku silu!
Kad se vrate bit će pjesme!

Svi od srca za Ćamilu!
Svi od herca za Ćamilu!


Current track

Title

Artist