Calum Scott stiže u Zagreb!

Written by on 12/12/2022

Mladi britanski autor i pjevač Calum Scott stiže u Zagreb u sklopu svoje turneje “Bridges World Tour“.

Održat će koncert u Boogaloo klubu 28. travnja 2023. godine, a to ujedno biti i njegov prvi nastup u regiji od kad ga je javnost upoznala, i to putem showa “Britain’s Got Talent” 2015. godine.

Calum Scott je tada izveo verziju Robynina hita “Dancing on My Own“, oduševio žiri i posebice Simona Cowella koji mu je dao zlatni gumb. Nakon što je osvojio šesto mjesto na natjecanju, sljedeće je godine objavio svoju verziju kao singl, koji je zauzeo drugo mjesto na UK Singles Chartu i postao najprodavaniji singl u Britaniji 2016. godine, koji je zaslužio i nominaciju za Brit Award u kategoriji najboljeg britanskog singla.

Calum Scott dao je svoj vokal i za neke od hitova koje slušaš na Anteni, od kojih su sigurno najprepoznatljivijiWhere Are You Now” u suradnji s Lost Frequenciesom, “Rain In Ibiza” u suradnji s Felixom Jaehnom i “Woke Up In Love” u suradnji s Kygom.

 

Ulaznice za koncert kreću u prodaju u srijedu 14. prosinca u 11 sati , a mogu se kupiti putem Eventim sistema, online kao i na fizičkim prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 190 HRK.


Current track

Title

Artist