CAPAK: “Nećemo zabraniti vjenčanja, ali…”

Written by on 09/07/2020

Javnost se proteklih dana dosta uzbudila oko najavljenje zabrane vjenčanja. Ravnatelj HZJZ-a, Krunoslav Capak čak je komentirao kako je primio mnoštvo mailova ljutitih mladenki koje traže odgovor na pitanje hoće li vjenčanja biti zabranjena ili ne. U njihovo, a i vlastito ime ekipa Jutarnje showa godlučila je provjeriti informaciju iz prve ruke te nazvati gospodina Krunoslava Capaka koji nam je otkrio hoće li biti zabrane vjenčanja.

“Mi ćemo dati nove preporuke za organizaciju vjenčanja, okupljanja u ugostiteljskim objektima, catering, hotelima, i tako dalje. Malo ćemo postrožiti, tj. morat će se precizno voditi poimenice prisutni gosti, njihov OIB, njihov broj mobitela. Tražit ćemo od organizatora da spriječi grljenje i ljubljenje što je na vjenčanjima jako teško, to mi je sasvim jasno. Mladencu će biti dozvoljeno da poljubi mladu. Cateringu će biti dano uputstvo da hranu ne služe na pladnjevima nego pojedinačno. O zabrani nismo nika razgovarli, nego o ograničenju broja, ali on trenutno ostaje isti.”

Za kraj nam je gospodin Capak otkrio što bi on napravio da ga netko pozove na vjenčanje. “Ja osobno u ovom trenutku ne bih išao na vjenčanje, osim ako mi je to netko vrlo blizak, npr. kćer ili brat.”

AUDIO GOSTOVANJA POSLUŠAJTE OVDJE:

Jutarnji show Antene Zagreb – Krunoslav Capak

Nakon ovog intervjua, društvene mreže su se zapalile! Ovo su samo neki od komentara ispod članka na našem Facebook profilu, a u nastavku pročitajte i neke komentare s Twittera.

https://www.facebook.com/AntenaZG/posts/3035005929868277

Continue reading

Current track

Title

Artist