Dua Lipa, Chris Martin i 5SoS rade dobrotvornu obradu Foo Fightersa

Written by on 21/04/2020

Deseci umjetnika, od Due Lipe i Chrisa Martina do Ellie Goulding i 5 Seconds of Summer, okupljaju se na dobrotvornoj obradi singla Foo Fighters iz 2003. “Times Like This” kako bi pomogli naporima u uklanjanju koronavirusa širom svijeta.

Svih 23 glazbenika su svoje dijelove snimili iz domova, usred samoizolacije zbog virusa. “Naša je vizija bila stvoriti verziju” kod kuće” koristeći telefone, lonce, tave i akustične gitare kojima bi se odala počast briljantnosti i iskrenosti glazbenika i pjesme, a ne trikovima skupog studija za snimanje”, producent Fraser T. Smith je rekao Guardianu. “Pokušali smo ovaj singl učiniti na posve drugačiji način koji jedanas umjetnički relevantan. Tekst je posebno relevantan u ovo izazovno doba.”

Ostali umjetnici koji sudjeluju u obradi Foo Fightersa su britanski Yungblud, Anne-Marie, Mabel i Jess Glynne, kao i Hailee Steinfeld, Sean Paul, Sigrid i još mnogo toga. Zarada od ovog singla ići će “Children In Need” i “Comic Reliefu”  u Velikoj Britaniji i Fondu solidarnosti Svjetske zdravstvene organizacije u SAD-u i drugdje.


Current track

Title

Artist