Dua Lipa počinje rad na novom albumu u izolaciji

Written by on 14/04/2020

Dua Lipa otkrila je da počinje raditi na svom novom albumu iz izolacije dok traje pandemija koronavirusa.

U intervjuu s Willom Manningom na showu Big Top 40, Lipa je otkrila da je zbog neprestanog ometanja rasporeda turneje već počela razmišljati o svom sljedećem albumu: “Trebala sam krenuti na turneju krajem travnja, što je odgođeno, pa ću vjerojatno prije razmišljati o svom trećem albumu. Samo zato što ću vjerojatno imati vremena za odlazak u studio u nekom trenutku.”

Za razliku od glazbenika poput Lady gage i Sama Smitha, Dua Lipa je u odgovoru na pandemiju, ranije izbacila novi album “Future Nostalgia”. Najnoviji album pjevačice stigao je 27. ožujka, nekoliko tjedana prije planiranog datuma.

Dua je rekla da rano puštanje omogućava fanovima da uživaju u “sreći” usred tame: “Napisala sam ovaj album da bih se odmaknula od pritisaka i strepnji i mišljenja vanjskog svijeta. Da, stvoreno je za slušanje u klubovima i na festivalima, ali istodobno sam htjela ljudima pružiti malo sreće za to vrijeme, gdje ne moraju razmišljati o onome što se događa i samo se isključiti i plesati. Možda je morao izaći sad, a ne kasnije. “


Current track

Title

Artist