Fanovima kradu ulaznice za Taylor Swift

Written by on 28/02/2020

Glazbeni festival Taylor Swift „Lover Fest” se odvija u samo dva grada, a ulaznice su odavno rasprodane. Unatoč tome, zagriženi fanovi koji su platili velike cijene da ju vide uživo su počeli primjećivati da su njihove online ulaznice stavljene na prodaju na raznim stranicama za preprodaju karata.

Ono što su nažalost saznali je da je netko hakirao njihove Ticketmaster račune, prebacio njihove ulaznice na sebe i stavio ih na prodaju. U isto vrijeme su na njihov mail poslali stotine spam mailova, da bi ispod njih zatrpali obavijest Ticketmastera o prebacivanju ulaznica.

Ulaznice sa „Lover Festa” nije bilo lako dobiti, Taylor je sa Ticketmasterom koristila program Potvrđenih fanova. Kroz kupovinu njene robe i streamanje glazbe, fanovi su dobivali kodove s kojima mogu ranije kupiti ulaznice, iako nije bilo garancije da će s više kupovine dobiti kod.

Ovakve krađe nisu nova stvar, ali zbog goleme popularnosti Taylor, sada se događaju česšće nego ikada. Ticketmaster nije objavio broj ulaznica koje su na ovaj način ukradene. Najjeftinije ulaznice za „Lover Fest” se kreću oko 200 dolara (1360kn), dok mjesta uz samu pozornicu koštaju preko 800 dolara.


Current track

Title

Artist