Harry Styles prepričao kako je opljačkan za Valentinovo

Written by on 04/03/2020

Već smo znali da Harry Styles neće ovo Valentinovo pamtiti po čokoladama i ružama, nego po tome što je opljačkan na ulici blizu doma u Londonu.

Kad je vijest tek objavljena, govorilo se o jednom pljačkašu s nožem, no Harry je sada prvi put detaljnije progovorio o incidentu i rekao da je u pitanju bila grupa ljudi. Na Howard Stern Showu je prepričao točno što se dogodilo.

Primjetio je grupu ljudi sa kapuljačama i nakon što je prešao cestu dva puta i primjetio da ga prate je pomislio „Mislim da će me upravo opljačkat”. Odmah im je dao novac, ali nije htio dati i mobitel. Zatim je primjetio kako prilaze dva auta i zatrčao se na cestu. Auti mu nisu stali, pa je nastavio trčati dok nije primjetio da ga nisu slijedili. Nakon toga je otišao do policije, iako i dalje ne znamo jesu li krivci uhićeni.

U manje zastrašujučem dijelu je rekao što misli o pjesmama Taylor Swift koje su vjerojatno o njemu: „Jako mi laska. Čak i ako pjesma nije pozitivna, uložili su vrijeme u to i koristeći Taylor kao primjer, ona piše izvrsne tekstove”. Također je obradio jednu od svojih omiljenih pjesama, klasik Petera Gabriela „Sledgehammer”.

https://www.youtube.com/watch?v=mJYbhChZkxI

Current track

Title

Artist