Ideš na Ultru Europe? Ovo je sve što trebaš znati!

Written by on 06/07/2022

Ovog će se vikenda (u petak, subotu i nedjelju 8., 9. i 10. srpnja) na splitskom Parku Mladeži održati Ultra Europe, naš najveći, najposjećeniji i najpoznaitji festival elektronske glazbe koji će kroz tri dana svog održavanja okupiti najbolje svjetske EDM izvođače i više od 100.000 posjetitelja iz svih krajeva svijeta.

A ususret samom festivalu, organizatori su objavili sve bitne smjernice za posjetitelje koje je dobro znati ukoliko planiraš odlazak na Ultru Europe.

Glavni ulaz za posjetitelje nalazi se uz Ulicu Hrvatske mornarice, a nova lokacija, zbog svoje širine i prostranosti, omogućuje brži protok, što znači puno manje gužve, bolje iskustvo te mjere sigurnosti koje su na najvišem mogućem nivou. Centralni dio, koji se nalazi između četiri pozornice i koji je veličine tri nogometna igrališta, bit će srce samog festivala, nudeći zabavne sadržaje brojnih partnera festivala te raznovrsnu hranu i piće. Bolje će iskustvo imati i VIP gosti koje očekuje poseban ulaz i prilaz ložama smještenima na četiri etaže, uz shopping centar Joker.

Za sve detalje organizatori su priložili mapu festivalskog prostora.

Organizatori su posebno ponosni na glavnu festivalsku pozornicu pozornicu. Visoka je 20 , duga 80 metara, a s više od 500 kvadratnih metara LED ekrana, predstavlja najveću glazbenu pozornicu ikad postavljenu u regiji. Jedan od zaštitnih znakova festivala svakako je 360 vatromet koji će ove godine biti raskošniji nego prethodnih godina.

Popis (ne)dozvoljenih predmeta koje je moguće unijeti na festival, nalazi se niže.

Također, objavljena je i točna satnica nastupa izvođača.

Ulaznice za Ultru Europe više nisu u online prodaji  te će ih od sada jedino biti moguće kupiti na blagajnama festivala u Splitu. Za bržu zamjenu narukvica i jednostavniji dolazak na festival, organizatori su objavili gdje i kada se festivalske narukvice mogu zamijeniti prije samog početka – Zapadna obala, od danas do nedjelje, od 11 do 23 sata, a na Parku mladeži od sutra do nedjelje, od 15 do 3 sata ujutro.

Plaćanje na Ultra Europe festivalu i ove je godine potpuno bezgotovinsko te se festivalske naruvkice mogu napuniti željenim iznosima uz debitnu ili kreditnu karticu putem POS uređaja na top-up lokacijama unutar festivala.

Vidimo se na Ultri Europe!


Current track

Title

Artist