KUPUJMO LOKALNO! JER NAM JE STALO

Written by on 17/04/2020

Dajemo vam priliku za radijsku kampanju! Pozivamo sve OPG-ove, restorane, mesare, medare, zapravo sve obrtnike i male biznise koji su trenutno zatvoreni, ali su poslovanje prilagodili situaciji, da nam se jave!

Bilo da imate beskontaktnu dostavu, narudžbe on-line ili se kod vas može preuzeti proizvod – javite nam se na e-mail, a mi vam napravimo radijsku kampanju koju emitiramo tjedan dana.

Prijave primamo na kupujmolokalno@antenazagreb.hr.

Svijet se promijenio, ali nije stao. Oku nevidljiva čestica natjerala je milijarde ljudi da se zatvore u svoje domove kako bi spasili nekoga drugoga. Tako nas je istovremeno ova situacija maksimalno odvojila jedne od drugih, ali i spojila u zajedničkom cilju da nastavimo živjeti kao i do sada.

I zato smo se odlučili pomoći onima koji su nastavili raditi i prilagodili se ovim vremenima! Na mail kupujmolokalno@antenazagreb.hr ispričajte nam čime se bavite i što ste napravili kako biste nastavili poslovati, a mi ćemo vas nagraditi i prezentirati javnosti kako bi glas o vašem trudu došao do naših slušatelja!

Zato što nam je stalo.

Osim što ćemo glas o ponudama pojedinih biznisa poslati eterom Antene Zagreb, na našim web stranicama uredili smo kutak gdje možete pronaći što nam sve razno razni poduzetnici nude. “Kutak” je ovdje!


Current track

Title

Artist